Lütfen bekleyin..



Başkan Geylani Balpınar’da Hizmette Sınır Tanımıyor

20 Haziran 2021, 13:29 - Okunma: 895

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteğiyle Beldeye kazandırılan 1 adet itfaiye arazözü, 1 adet çöp aracı ve 1 adet kanal temizleme aracı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen kazıcı ve yükleyici özelliği olan iş makinesi ile belediyenin kendi kaynaklarıyla aldıkları araçların tanıtım programında açılışlarının yaptı.Balpınar Belediyesinde düzenlenen açılış programına Vali Hulusi Şahin,

 AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Akparti il başkanı Akif Gür, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Gercüş Bld Bşk Güngüz Günaydın, Kozluk eski Belediye başkanı Veysi Işık, Akparti MKYK üyesi Av. Murat Çiçek , siyasi patilerin yöneticileri ile çok sayıda belde halkı katıldı.Belediye Başkanı Hüseyin Geylani yaptığı konuşmada Beldeye kazandırılan araçların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek her zaman desteklerini gördükleri Vali Hulusi Şahin ve Milletvekili Ziver Özdemir’e teşekkür etti.

BALPINAR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİLDİ

Daha sonra konuşan Milletvekili Ziver Özdemir ise Balpınar Belediyesini yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik ederek Başkan Geylaniniyi her zaman gayretli çalışmalarıyla takdir ettiklerini belirtti. Özdemir gerek Batman Belediyesi gerekse ilçe belediyeleri tarafından çok önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek yıllardır hizmete susayan Batman’ın sorunlarının bir bir çözüldüğünü dile getirdi.


GAYLANİYİ KUTLADILAR
Daha sonra konuşan Vali Şahin ise, Belde Belediye Başkanı Geylani’yi tebrik ederek, “Bu küçük mütevazı belde kısa bir süre içerisinde kendi cesametinin üzerinde çok önemli işler yaptı. Beldenin girişindeki bölünmüş yol karayolları standartlarında bölünmüş bir yol ve bunun ne mücadelelerle yapıldığının şahidi benim. Bu hizmet araçlarının temini konusunda da Belediye Başkanın çok ciddi emekleri oldu. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

“AYRIMSIZ TÜM BELEDİYELERE DESTEK”
Vali Şahin Batman Belediyesi olarak kentteki 11 Belde ve ilçe belediyesine birer park yapacaklarını belirterek vizyon projelerine Hükümetin büyük destekleriyle devam ettiklerini belirtti. 
Yapılan konuşmaların ardından hizmete alınacak araçların açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesildi. Başkan Geylani açılışta misafirleriyle yakından ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=