Lütfen bekleyin..



Batman’a 13 kadın kooperatifi kuruluyor

17 Haziran 2021, 15:15 - Okunma: 400

Batman’da “Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi” projesi Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya Eşi Ebru Şahin ile birlikte katılan Vali Şahin’in yanı sıra; İlçe Kaymakamları, Belediye Başkan Yardımcıları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İl Tarım ve Orman Müdürü, Belediyenin ilgili birim müdürleri,

 ÇATOM ve ADEM yetkilileri ile STK’ların kadın yöneticileri de katıldı. Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilimiz merkez ve ilçelerinde kadın kooperatiflerinin kurulmasında rol oynayacak kurum ve kuruluşlar belirlenerek bu konuda yürütülecek çalışmalar görüşüldü. 
13 KOOPERATİF KURULACAK
İlimizde kadın kooperatiflerinin kurulması, sürdürülebilirliğinin sağlanması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi ve görünürlüklerinin arttırılmasıyla ilgili yürütülecek çalışmaların değerlendirildiği toplantı neticesinde; Batman merkezde 8 tane, ilçelerde de 5 tane olmak üzere ilimizde toplam 13 tane kadın kooperatifinin kurulması konusunda çalışmalara başlanacağı ifade edildi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=