Lütfen bekleyin..



Gür Yatılı Erkek Kur'an Kursunu ziyaret etti

14 Haziran 2021, 15:21 - Okunma: 439

AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür, Beşiri'ye bağlı İkiköprü beldesinde bulunan Yatılı Erkek Kur'an Kursunu ziyaret etti.İkiköprü beldesinde yeni hizmete giren Kuran Kursunu ziyaret eden Başkan Gür, öğrencilerle ve kurs öğretmenleriyle sohbet etti. Binayı da gezen Gür, öğrencilerin vakit geçirdiği sosyal alanlar ve odalarda incelemede bulundu. Hafızlık eğitiminin önemine değinen

Gür, '' İnşallah vatansever, devlet sever ve çok iyi hafız olursunuz bundan hiç tereddüdüm yok.Sizleri çok önemsiyoruz, bizim için çok önemlisiniz. Sizleri gördüğümüz zaman moralimiz düzeliyor, geleceğe daha büyük bir ümitle bakabiliyoruz. "diye konuştu. Kursu hocaları ve  öğrenciler nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Gür'e  teşekkür ettiler. 


JANDARMA TEŞKİLATINI KUTLADI
Öte yandan İl Başkanı Gür Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182'inci yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Gür mesajında “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında görevini layıkıyla yerine getiren kahraman Jandarma Teşkilatımızın, 182’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu anlamlı günde aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=