Lütfen bekleyin..



Dinç Ailesinin mutlu günü

12 Haziran 2021, 16:42 - Okunma: 2512

Batman’ın sevilen ve önde gelen ailelerinden İş insanı Abdulhakim Dinç’in oğlu Murat Dinç hafta sonu Salon Diva’da düzenlenen Mevlid’li düğün töreninde hayatını Esra Yalçınkaya ile birleştirdi. Dinç ailesinin ileri gelenleri İbrahim Dinç, Selman Dinç, Damadın babası Abdulhakim Dinç, Mehmet Dinç ve Emin Dinç misafirleri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler.

BÜROKRASİ VE İŞ DÜNYASI MEVLİTLİ DÜĞÜN TÖRENİNDE BULUŞTU

Mevlitli düğünde tüm dünyada yaşanan Covit19 Pandemi süreci nedeniyle sosyal mesafe kurallarına riayet edildi. Masalarda sandalye sayısı yarı yarıya düşürülürken, Misafirlerin maske takmasına azami ölçüde dikkat edildi.  

MEVLİTLİ DÜĞÜN İLGİ GÖRDÜ

Özel Ankara Çankaya Yaşam Hastanesi yönetim kurulu başkanı sevilen  iş insanı Abdulhakim Dinç’in oğlu Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Murat Dinç’in mevlitli düğün törenine çok sayıda kişi katıldı. Nezih bir ortamda düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Eski milletvekili Faris Özdemir, Jandarma Genel Komutan yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Kurtalan kaymakamı İhsan Emre aydın, 

Elazığ 8.Bölge Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Siirt Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Ankara, İstanbul, Gaziantep, Diyarbakır, Batman ve İl dışından çok sayıda bürokrat, iş adamları, Çok sayıda din görevlisi, petrolcüler, Sivil toplum kuruluş temsilcileri İş dünyası, bürokrasi ve esnaf camiasından seçkin bir davetli topluluğu katıldı.  

İL MÜFTÜSÜ ERHAN NİKAHLARINI KIYDI

Genç ciftin nikâh Şahitliğini Vali Hulusi Şahin, Eski milletvekili Faris Özdemir,  Jandarma Genel Komutan yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve İş adamı Mehmet Dinç yaptı. İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından Genç çiftin nikahının kıyılmasından sonra Batman Valisi Hulusi Şahin genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. Vali Şahin evlenme cüzdanını Gelin Esra Dinç’e takdim ederek genç çifte hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

DİNÇ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Mevlid düğününde Din görevlileri tarafından Mevlidi şerif, ilahiler ve kasideler okundu. Gecede Adana’dan gelen semazen ekibi sahne alarak davetlilere güzel bir gece yaşattı. Dinç ailesinin bu mutlu gününe çok sayıda kişi katılırken, erkekler havuz başında, kadınlar ise Salon içinde ağırlandı.  Mevlid töreninde Dinç ailesi misafirlerle yakından ilgilendi. Damadın babası İş insanı Abdulhakim Dinç bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan gerek protokol üyelerine, değerli iş adamları dostları, il dışından çok sayıda misafir ve Tüm Batman’lı hemşerilerine en içten dilekleriyle teşekkür etti. 

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle bir çok dost, eş akrabalarını kalabalık olmaması nedeniyle davet edememenin burukluğunu yaşadıklarını aktaran Dinç,”Gönül isterdi ki tüm hemşerilerimiz ve dostlarımızla bu mutlu günümüzde bir arada olalım. Ancak pandemi süreci nedeniyle bir çok kişiyi davet edemedik. Sağlık açısından ve insanlarımızı riske atmamak adına böyle bir durum gelişti. Bir an önce bu salgının tüm yeryüzünden kalkmasını diliyorum. Allah herkesten razı olsun.” dedi.   
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Murat & Esra Dinç çiftini ve Dinç ailesini kutlayarak Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=