Lütfen bekleyin..



Zafer Hoca Petrolspor'un yeni hocası oldu

11 Haziran 2021, 16:16 - Okunma: 1471

Batman Petrolspor yeni teknik direktörünü açıkladı. Petrospor Zafer Hizarcı ile anlaştı. En son Balıkesirspor ‘da teknik direktör yardımcısı olan Hizarcı, Pazartesi resmi imzayı atmak için Batman’a gelecek. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni teknik direktörümüz Zafer Hizarcı, Pazartesi günü resmî sözleşmeyi imzalamak üzere Batman’da olacaktır” denildi.

Öte yandan Petrolspor kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş kulüp binasında son durumla ilgili basın toplantısı düzenledi. Akbaş toplantıda yaptığı konuşmada "Batman basını her zaman Petrolspor’un yanında ve Petrolspor’a destek olmuştur. 1.5 sezondur Petrolspor zor bir süreçten geçti. Sizlerde takdir edersiniz ki kulübü hangi şartlarda aldığımızı, artık geriye bakıp bir daha ne borçtan ne de yapılanlardan bahsetmek istemiyoruz. Çünkü hiçbir kıymeti harbiyesi yok ve artık önümüze bakacağız. 
Muhakkak bizlerinde hataları olmuştur. Ancak kulübümüz çok büyük mesafe almış sadece sahada bir başarısızlık var onu da kabul ediyoruz.bugün kulüp açık ve yoluna devam ediyorsa bu Sayın Valimiz Hulusi Şahin beyin Batman’a yapılan tüm başarılı hizmetleri gibi Petrolspor ‘a sahip çıkmasıdır. Destekleri için yönetim kurulu olarak şükranlarımızı sunarız. Bugüne kadar kulübümüze destek olan bütün STK, Organize, Sivil kuruluşlara, Nasıroğlu ailesine, Metin Güneş’e yardımları için teşekkür ederiz. 
Seyirci alınmamasına rağmen her zaman destek olan yarasalar taraftar grubuna deplasman maçlarımıza gelen değerli taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Batman petrolspor’un layık olduğu yere gelmesi ve bir üst lige çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Ancak şunu da söylemek istiyorum; Ne olur birbirimizi sevelim, sayalım. Bu takım Batman’ın takımıdır, başka bir takımımız yoktur. Batman Spor kamuoyu bizlerin değeridir. Kim ne derse desin bizler bu kulübü herkese sevdirmeye çalışacağız ve bizim yanlış yapma hakkımız yoktur. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=