Lütfen bekleyin..



Kanaat önderi Sümer’den aşı olun çağrısı

11 Haziran 2021, 13:06 - Okunma: 1278

Bölgemizin sevilen kanaat önderlerinden ve iş adamı Fırat Sümer Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covit19 Koronavirüs belasından kurtulmak için aşılanmanın önemine dikkat çekerek Toplumun ancak aşı olarak ve dikkatli olarak bu zor süreci atlatabileceğini vurguladı. Aşı İçin tüm toplumu ve özellikle bölgemizi duyarlı olmaya davet eden Sümer Aşı konusunda Prof. Dr. Necmettin Ünal ile görüştüğünü ifade ederek, korona virüs tamamen bitene kadar mücadeleye

devam edelim, kurallara hassasiyetle uyalım. Sırası gelen aşısını mutlaka yapsın.” Dedi. 
Diyarbakır ve Batman’ın Kanaat Önderlerinden Fırat Sümer, Aşı konusunda Prof. Dr. Necmettin Ünal, görüştüğünü ifade ederek, bölgemizde korona virüs tamamen bitene kadar mücadeleye devam edelim, kurallara hassasiyetle uyalım. Ayrıca aşı sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları çok önemli, Babamda bir aşı oldu. İkinci aşıyı yaptıracağım. Mücadelemizi hep birlikte bu şekilde devam ettirirsek, inşallah çok kısa zamanda korona virüsün ilimizde bittiğini göreceğimize inanıyorum.Dedi.


AŞI SIRASI GELEN VATANDAŞLARIMIZ AŞILANSIN
Öte yandan Olun' Ülkemizde toplamda yaklaşık 15 milyon kişinin aşı olduğunu söyleyen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ve Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi PROF. NECMETTİN ÜNAL, acil olarak 60 milyon kişinin aşılanması gerektiğini vurgulayarak herkesi aşı olmaya davet etti. Salgın sürecini ancak aşıyla atlatabileceklerini söyleyen  Prof. Dr. Necmettin Ünal: “Aşı tüm yaş gruplarına açılmalı, kalabalık ve kapalı ortamlarda maske takmaya devam etmeliyiz. Önünüze Gelen İlk Aşıyı olun. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=