Lütfen bekleyin..



Kıtır Lahmacun’da Lezzet ve Kalite Bir Arada

10 Haziran 2021, 18:11 - Okunma: 1703

Batman’ın sevilen simalarından ve uzun yıllar İstanbul Başakşehir’de Bu sektörde çalışan Vahap Demir 2 yıldır Kültür mahallesinde açtığı Kıtır Lahmacun salonuyla İstanbul’daki lezzet ve kaliteyi Batman’da buluşturdu.Kültür Mahallesi Erşan Apartmanı 2603 sokak

Asrın zücaciye arkasında hizmet veren Kıtır lahmacun Pide ve Çömlek çeşitleriyle de beğeni topluyor. Deneyimli elemanlarla hizmet sunan Kıtır Lahmacun sahibi Vahap Demir açıklamasında “Uzun yıllar İstanbul Başakşehir’de Kıtır Lahmacun adıyla hizmet verdik. Bu hizmeti Batman’a taşıdık. Bizden önce hiç lahmacun yemediniz sloganıyla yola çıkarak Lahmacun, Kıymalı Pide, Kavurmalı Pide, Kuşbaşılı Pide, Yaprak Pide, Kaşarlı Pide, Çömlek çeşitleri ve evcil yemek siparişleriyle hizmetimizi sürdürüyoruz. Etlerimiz Günlük ve Kuzu ile Süt danasının en güzel yerinden hazırlanıyor. Mahalle sakinlerinin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim. Kıtır Lahmacun Alo Paket hattı numaralarımız 0552 675 7272 ve 0533 161 1072  ”Dedi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=