Lütfen bekleyin..



Kayapınar’a modern yatılı Kur’an kursu

10 Haziran 2021, 16:34 - Okunma: 442

Batman Müftüsü Turgut Erhan, Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde Şeyh Halil Hamidi Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Ardından inşaatı devam eden 4-6 yaş ve İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. İl Müftüsü Turgut Erhan, Kayapınar Şeyh Halil Hamidi Yatılı Erkek Kur’an Kursu ziyaretinde eğitim durumu ile ilgili bilgi aldı, öğrencilerle birebir ilgilenip sohbet etti.

 Daha sonra Kayapınar beldesinde inşaatı devam eden 4-6 yaş Kur’an Kursu inşaatıyla ilgili Gercüş İlçe Müftüsü Zeki İşcan'dan bilgi alan İl Müftüsü Erhan, Kur’an Kursunun tamamlanmasıyla birlikte hizmet kalitesinin artacağını belirterek, “Bu güzel hizmetle birlikte inşallah gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra 4-6 yaş Kur’an Kursu ve ihtiyaç odaklı Kur'an Kursu olarak düşündüğümüz Kur'an Kursumuz Kayapınar beldemize hizmet edecek bir noktaya gelmiş olacaktır, Yaptıranlarda, yaşatacak olanlarda yine bu belde halkıdır. Gerek bu Kur’an Kursu’nun eğiticileri, öğretmenleri, gerekse ailelerin gönderecekleri çocuklarımız burada güzel bir uyum içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve İl Müftülüğümüzün vereceği eğitimle dinimizin güzellikleri çerçevesinde Kur’an-ı Kerim’i öğrenecekleri ve yaşayacakları güzel bir mekâna kavuşmuş olacaklar. Kur'an Kursu inşaatının en kısa zamanda bitirilerek, hizmete girmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten İl Müftümüz Erhan; "Kur'an Kursumuz Beldemizdeki önemli bir boşluğu doldurarak hizmet ihtiyacını karşılayacaktır. Bu Kur'an Kursu'nun oluşumunda desteklerini esirgemeyen hayırseverler halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=