Lütfen bekleyin..



'Emrah' bugün ilik nakli oluyor

10 Haziran 2021, 16:24 - Okunma: 451

Radyo Yüksel'de yayınlanan "SPOR GÜNDEMİ" programı yorumcularından, Feridun Yeni'nin Avukat oğlu Emrah Yeni'ye Lösemi teşhisi konmuştu. Radyo Yüksel'de yayınlanan "Spor Gündemi" programının yorumcusu eski Batman Petrolspor oyuncu ve yöneticilerinden Feridun

 Yeni Hocanın, Malatya'da avukatlık yapan oğlu Emrah Yeni, baş ağrısı için gittiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde lösemi teşhisi konmuştu ve hemen kemoterapi tedavisine başlanmıştı aynı zamanda da uygun ilik bulmak için kampanya düzenlenmişti. Sevindirici haber baba Feridun Yeni'den geldi, oğlu Emrah Yeni'ye uygun ilik bulunduğunu belirten Yeni;'' Malatya'da avukatlık görevini yürüten oğlum Emrah Yeni'ye yaklaşık 5 ay önce lösemi teşhisi kondu, kemoterapi tedavisi Malatya İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde devam ediyor. Aylardır aradığımız uygun ilik nihayet bulundu ve oğlum Emrah bugün ilik nakli olacak, önümüzdeki 3 hafta çok önemli, iliğin vücuda uyum sağlaması için tüm arkadaşlarımız, dostlarımız ve akrabalarımızdan dua bekliyoruz.'' dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=