Lütfen bekleyin..



Pozitif Bilgi 3. şubesini açıyor

09 Haziran 2021, 16:07 - Okunma: 1136

Batman’da ortaöğretim ve Lise öğrencilerine 17 yılı aşkındır eğitim hizmeti veren Pozitif Bilgi, üçüncü şubesini Gültepe Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. Pozitif Bilgi Yöneticisi Rıdvan Başaran, 2 milyon TL’lik yatırımla Batman’a kazandırdıkları üçüncü şubenin tanıtımını yapmak üzere yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

“2 MİLYONLUK YATIRIM BACASIZ FABRİKA KONUMUNDA”

 

İglos Kafe’de düzenlenen toplantıda konuşan Başaran “17 yıldır eğitim sektöründeyiz. Amacımız Batman’da eğitim alanındaki çıtayı çok yükseklere taşımak. Üçüncü şubemizi açtık. Bir fabrika değerinde yatırımı hayata geçirdik. Gültepe Mahallesi’nde 1500 metrekare alanda 3 katlı Dershanemiz, 700 öğrenci kapasitelidir. Pandemi tedbirlerine göre birerli oturma fırsatı, geniş ve ferah sınıflar, Güneydoğu’da ilk olma özelliği taşıyan akıllı kütüphane, öğrencilerin ders ve konu tekrarı yapmasını sağlayacak akıllı sınıflarımız bulunuyor. Öğrencilerin moral ve motivasyonunu yüksekte tutacak etkinlikler, Boğaziçi ve Galatasaray Üniversitelerine düzenleyeceğimiz gezilerle öğrencinin hedefini yüksekte tutacak etkinliklerin planlamalarını şimdiden yaptık.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=