Lütfen bekleyin..



“Meslektaşlarımızın hak ve hukukunu koruyacağız”

09 Haziran 2021, 16:13 - Okunma: 668

Gazetemiz sahibi Nimet Dal ve Orhan Turan 16. Olağan Genel Kurulla Batman Barosu Başkanlığına seçilen Av. Erkan Şenses’e tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyarette Baro yönetim kurulu üyesi Salih Özer’de hazır bulundu. Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyarette Başkan Şenses’i ve ekibini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

“HERKES İÇİN EŞİTLİK VE ADALETİ SAVUNACAĞIZ”
Batman Barosu olarak yaptıkları çalışmalarla ve hedefleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Av. Erkan Şenses “ Batman Barosu kamu kurumu niteliğindedir. Hedefimiz meslektaşlarımızın hak ve hukukunu savunmak her ortamda adliyede kamu kurumlarında Mesleği ifade ederken karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmak için çaba sarfetmektir. Avukatlık kanununun 76. Maddesi bize insan hakları ve hukukun üstünlüğünü savunma görevini yüklemiş ve biz bu yönüyle diğer odalardan ayrıyız. İnsan Hak ihlalleri veya hukuk dışı bir muamele olduğunda baroya başvuran her vatandaşa yardımcı olacağız.

Projelerimiz arasında Batman’da okulların açılmasıyla devam eden İnsan Hakları Eğitimleri devam edecek. Yine Mahallelerde Muhtarlarla görüşüp yaşanan sorunlar veya hak ihlallerinde vatandaşın yanında olacağız.  Batman barosu bu kentin ortak değeridir.” Dedi.
GAZETE EKİBİMİZE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Şenses, ayrıca Baro’da oluşturdukları merkezlerde başkan seçimlerinin yapılacağını ve bu merkezlerin her birinin kendi alanlarında çalışmalar yürüteceğini belirtirken, toplumun tüm kesimlerinde farklılık gözetmeksizin herkes için eşitlik ve adaleti savunduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, Demokrat Gazetesine teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=