Lütfen bekleyin..



Hastaneye açılan yeni kapılar trafiği rahatlattı

07 Haziran 2021, 18:17 - Okunma: 774

Batman Eğitim araştırma hastanesine açılan yeni kapılar faaliyete başlarken, bölgenin trafik yükünü de hafifletti. Hastane idaresi tarafından yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yeni kapılar faaliyete sokuldu. Daha önce giriş ve çıkışların aynı mevkiden sağlandığı hastanede trafik akışında ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kurulması ve 2 hastanenin birleştirilmesinden sonra artan

Trafik sorununu çözmek için yapılan yeni düzenleme sonrasında Hastaneye 2 yeni kapı daha açıldı. Yıllardır yaşanan trafik sorununu ortadan kaldıran yeni çalışmayla çift yönlü kapı ve yayalarında kullanabileceği 2 ayrı kapı daha açıldı.

VATANDAŞ MEMNUN

Batman Belediyesinin yaptığı kavşak çalışmasıyla yollar birbirine bağlanırken, Hastaneye gitmek isteyen araçlar artık daha rahat bir ortamda ve trafik sorunu olmadan ulaşımlarını sağlayabilecek. Vatandaşlar yeni yapılan düzenlemeden memnun olurken, her gün binlerce kişinin uğradığı hastane bölgesine açılan yeni kapılarla trafik yükünün hafiflediği belirtilirken, hastanenin dört bir yanından ulaşım sağlanması nedeniyle vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Belediye Otobüs durakları mevkiine yakın açılan yeni kapılarla vatandaş trafik sorununu yaşamadan 2 hastaneye de ulaşabiliyor. Morg’un yeni hastane arkasına taşınmasıyla buraya açılan kapılarda trafik yükünü hafifletmiş oldu.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=