Lütfen bekleyin..



Başkan Geylani’den Balpınar’a Devasa Park

06 Haziran 2021, 14:47 - Okunma: 848

Batman Balpınar Beldesi belediyesine bağlı Segirkan Mahallesinde yapılacak park alanı için toprak dolumu ve perde duvarlar için beton dökümü çalışmaları devam ediyor. Belde de yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiren ve hizmet belediyeciliği adına beldeye kazandırılan eser ve çalışmalarla övgü alan Başkan Hüseyin Geylani yaz sezonunda durmadan çalışmalarına devam ediyor.

Belde ve yeni bağlanan mahallelerde Yol, Asfalt, altyapı, İçme Suyu ve Kanalizasyonla ilgili çalışmalar yürüten Geylani Belde ye yeni bağlanan Segirka mahallesine büyük bir park kazandırıyor. 
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Balpınar Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, “Belediyemize bağlı Segirkan mahallemizde 1000 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yeni yapılacak olan park alanına 300 kamyon toprak dolumu yapıp, 1.70 metre yüksekliğinde olan perde duvarların  beton dökümü işine başladık.” Dedi. 


‘BELDEMİ SEVİYORUM’ 
Çalışmalarına her koldan devam ettiklerini belirten Başkan Geylani, “ Beldemi seviyorum, hizmetlerimiz devam edecek. Çalışmalar sonunda buraya çok güzel bir park alanı kazandırılmış olacak. Belde halkına hayırlı olsun.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=