Lütfen bekleyin..



SP'Lİ YILDIZ "ÇEVREMİZE SAHİP ÇIKALIM"

04 Haziran 2021, 10:52 - Okunma: 756

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız 5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle yayımladığı açıklamasında "Öncelikle Çevre kelimesinin temel anlamına bakarsak; insanların yani bizlerin sürekli yaşam mücadelesi verdiğimiz yer anlamındadır. Maalesef gerek ülkemize baktığımızda gerek de memleketimize baktığımız zaman yaşam mücadelesi verdiğimiz yerleri düzgün, sağlıklı ve özverili bir şekilde bakmıyoruz.

Yaşadığımız alanı sorumsuzca gelişi güzel kullandığımız zaman önüne geçemeyeceğimiz sorunlarla karşılaşıyoruz maalesef. Batmanımıza baktığımız zaman birden fazla çevre sorunlarıyla karşı karşıyayız. Özellikle Yaz aylarında önüne geçemediğimiz anız yangınları başta olmak üzere çevreye verdiğimiz en büyük felaketlerden biri. Hem çevreyi, hem ekolojik sistemi, hem de insanların sağlık sorunlarıyla oynanmaktadır. Havaların ısınmasıyla insanlarımızın su kenarlarını uğrak haline getirilmesiyle birlikte ayrı bir çevre sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Piknik alanlarına çevirdiğimiz Batman çayını bilinçsiz bir şekilde çöp ve benzeri şeyleri bırakıp gitmekteyiz. İnsanların  çevreyi bu şekilde kirletmesine anlam veremiyorum. Ülkemizin genel sor

unlarından biri olan çevre kirliliğini önemli bir yerde tutmalıyız. Bilinçli nesiller yetiştirmeliyiz. Saadet Partisi olarak doğayı koru insanlığı yaşat felsefesiyle hareket etmekteyiz. İnsanlığın geleceği için çevreyi koruyup doğal dengeyi bozmamak gayemiz olmalı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=