Lütfen bekleyin..



TPAO’da TİS görüşmeleri başladı

02 Haziran 2021, 18:04 - Okunma: 621

Petrol-iş sendikası Batman şube Başkanı Veysel Kartal 2021-2022 yılı TPAO toplu iş görüşmelerinin 02.06.2021 tarihi itibari ile başladığını açıkladı.Her zaman emekçilerin yanında olan ve göreve geldiği günden bu yana petrol işçileriyle bir arada olan Başkan Kartal TİS süreciyle ilgili açıklamasında “ Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle her alanda olduğu gibi toplantılarda da

 birtakım düzenlemeler ve kısıtlamalar yapılmıştır. İşveren sendikası TÜHİS tarafından işverenimiz ve sendikamız için kısıtlı sayıda yönetici ve temsilcilerle toplantılarımızı gerçekleştireceğimiz bildirilmiştir. Bugün yapılan açılış toplantısı sendikamız genel merkez yöneticileri ve şube başkanları nezdinde gerçekleştirilmiştir. Bundan sonraki süreçte yönetici ve temsilciler ile kısıtlı sayıda toplantılarımız devam edecektir. Bir sonraki toplantımız 24.06.2021 tarihinde yapılacaktır. Sendikamız ve üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Dün yapılan toplantıda işveren de sendikamızın toplu iş sözleşmesinde iki tarafın da talepleri olmayan maddeler tutanak altına alınmıştır.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=