Lütfen bekleyin..



Batman’da taksimetreli dönem

26 Mayıs 2021, 16:29 - Okunma: 1779

Batman Şoförler Odası Başkanı M. Reşit Yaşar’ın büyük gayret ve çabasıyla Batman’daki Taksi şoförünün yaşadığı sorunlar bir bir çözülürken, Ticari taksiler için taksimetre zorunlu hale geldi. Kentte bulunan 16 taksi durağından 10’u yeni durağına kavuşurken, kalan 6 durağında yeni yerlerine kavuşması için çalışmalar devam ediyor. 140 taksi şoförünün bulunduğu kentte ticari taksi kullanımının her geçen gün arttığına

 ve önemine işaret eden Başkan Yaşar Taksici esnafının sorunlarının çözümü için gösterdiği hassasiyetten dolayı ve fiyat tarifesinden dolayı Belediye başkan Vekili Hulusi Şahin’e teşekkür etti.

BAŞKAN YAŞAR’DAN VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Yaşar “ Belediye meclisinden çıkan karardan sonra tüm taksilerimizde ayın 15’i itibariyle taksimetre kullanımı zorunlu hale geldi. Açmayanlara artık cezai müeyyide uygulanacak. Artık taksimetreler çalışacak. Batman yeni döneme girdi. Büyükşehir’e aday bir iliz. Taksimetre ne yazıyorsa vatandaştan onu talep edecekler.

Taksilerde açılış ücreti 5 TL olurken, KM başına da 5 TL alınacak. Geçmişte olduğu gibi rastgele ücret alma dönemi sona ermiştir. Yine hassasiyet gösterdiğimiz diğer bir çalışmamız olan kentte taksi kulübelerinin bir kısmı hayata geçirildi. Duraksız esnaf geçmişte yazın, kışın çok sıkıntılar yaşadı. Geri kalanlar içinde çalışmamız devam etmektedir. Kalan taksi duraklarını da diyalog halinde çözülmesini bir an önce bekliyoruz.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=