Lütfen bekleyin..



Muhtar Türkan, halk toplantısı düzenledi

25 Mayıs 2021, 14:34 - Okunma: 655

Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan, mahallesinde halk toplantıları düzenlemeye başladı.Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır mahalle sakinlerine yönelik ziyaretlerini azaltmak zorunda kalan Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan, sokak sokak halk toplantısı düzenlemeye başladı.Toplantının verimli geçtiğini belirten Muhtar Türkan

 “Bize bahçesinin kapılarını açan Bedriye Hanıma teşekkür ediyorum. İlk mahalle toplantımızı yaptık. Mahalle sakinlerimiz davetlerini yaptı. Toplantı için ortam oluşturdu. Biz de davetlerine icabet ederek, kendileriyle bir araya geldik. Onları dinledik. Notlar aldık. Bize iletilen talepler üzerine şimdiden belediye ile görüşmelere başladık ve dilekçelerimizi yazdık. Mahalle toplantılarımızın verimli geçeceğine inanıyorum. pandemi nedeniyle ev ziyaretlerimizi azalttık. Muhtarlık ofisimizde kalabalık alamıyoruz. Bu yüzden sokakta, açık havada ve pandemi şartlarında toplantılarımıza devam edeceğiz. Hangi sokak sakinlerimizden davet gelirse, orada olacağız” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=