Lütfen bekleyin..



‘Kudüs'ün Rengi’ resim sergisi açıldı

25 Mayıs 2021, 14:29 - Okunma: 1174

İsrail rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili farkındalık oluşturma amacıyla Hüda Par Batman İl Başkanlığı tarafından Gülistan Caddesi girişinde ‘Kudüs'ün Rengi’ temalı resim sergisi açıldı. Açılıştan sonra ressamlar tarafından Kudüs temalı çizimler yapıldı. Hüda Par Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz, “Siyonist işgal rejiminin yaptığı katliamları duyurmak üzere çalışmalarımızı

sürdürüyoruz. Malum Batman'ın 5 farklı yerinde kitlesel basın açıklaması programları yaptık. Elhamdülillah çok yoğun katılımla geçti, katılan herkesten Allah razı olsun. Son çalışmamız, Kudüs'ün Rengi temalı resim sergisidir. Sergimiz dün başladı, bugün saat 18.00'de kadar da Gülistan Caddesi girişinde devam edecek. Sergide ressamlar tarafından çizimler olacak. Kudüs, Mescid-i Aksa ve direniş ile ilgili resim yapabilecek gönüllü ressamları da bekleriz. Kudüs sevdalısı Batmanlı hemşehrilerimizi resim sergisine davet ediyoruz. Bu gibi çalışmalarda amacımız, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa ve Kudüs ile ilgili bir şuur oluşturmaktır. Bu şuur Müslümanları bir araya getirecek bir şuur olacaktır Allah'ın izniyle” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=