Lütfen bekleyin..



Batman Filistin'e umut oluyor kampanyası

24 Mayıs 2021, 17:21 - Okunma: 708

Düşünce ve İnanç Platformu Dönem Batman Filistin'e umut oluyor sloganıyla başlatılan kampanyanın startı verildi.Memursen toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısına, platforma üye stk’lar, siyasi parti temsilcileri ve iş dünyasının temsilcileri hazır bulundu. Düşünce ve İnanç Platformu Dönem Sözcüsü Şehmus Temiz konuya ilişkin açıklaması şöyle “Mescidi Aksa,

 Peygamberimiz (sav)’in Müslümanlara emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak, boynumuzun borcudur. Bugün, terör devleti İsrail tarafından işgal edilen Mescidi Aksa, bir avuç kahraman Filistinli kardeşimiz tarafından savunulmaktadır. Bu savunma yapılırken, kardeşlerimiz çok büyük zulümlere maruz kalmaktadır. Kardeşlerimiz, bizim Mescidimiz, bizim kıblemiz, bizim izzetimiz için mücadele ederken, bizim buradan bunu izlememiz beklenemez! Dua ediyoruz, devlet büyüklerine haykırıyoruz, kamuoyunu hareketlendirmeye çalışıyoruz ama yetmez!Fiili olarakta harekete geçmemiz gerekir. En azından maddi ihtiyaçlarını karşılamamız gerekir. Onlar canları ile cebelleşirken, ekmek, su, elektrik, ilaç, okul, köprü, yol ile uğraşmamaları gerekir.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=