Lütfen bekleyin..



Başkan Müjdeci Sanayi esnafının sorunlarını dinledi

23 Mayıs 2021, 14:49 - Okunma: 403

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci Yeni Sanayi Sitesi'ne geniş bir heyetle çıkarma yaptı. Sanayi sitesindeki dükkanları tek tek ziyaret eden Başkan ve partililer, esnafların sorunlarını dinledi. Yapılan ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Batman'ın en önemli iş alanlarından biri olan sanayi sitesine yönelik bir ziyaret gerçekleştirdik.

Burada bulunan esnafların büyük kısmını ziyaret ederek, sorunlarını, taleplerini dinledik. Sanayi sitemizin durumu gerçekten 1950'li yılları andırıyor. Büyük bir çevre ve görüntü kirliliği var. Site genel olarak yeterli park ve sosyal donatılardan uzak. Altapı namına eser yok. Buraya hiçbir belediyecilik hizmetinin gelmediği çok açık. Geniş bir yağmur suyu projesine ihtiyaç var. Ayrıca yeni ek inşaat alanının biran önce bitirilmesi önem arz ediyor. Daha önce mevcut olan PTT şubesinin de ticari kazanç gözetilerek kapatılmış olması bir devlet ayıbıdır." Dedi
SANAYİ ESNAFINA DESTEK ÇAĞRISI
Esnaf için hemen beklentilere paralel bir paket açıklanması gerektiğini belirten Başkan Müjdeci En az 9 ila 12 ay arasında aylık asgari ücret kadar destek sağlanması; kısa çalışma ödeneğinden yararlanma sürelerinin 9, 12 ve 15 aya çıkarılması; SGK prim ödemeleri, vergi borçları, elektrik, su, doğalgaz ödemelerinin faizsiz ertelenmesi; gibi önemli sorunları gündeme getirdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=