Lütfen bekleyin..



Filistin zaferini kutladı, siyonistleri lanetledi

23 Mayıs 2021, 14:28 - Okunma: 304

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, Filistin direniş hareketlerinin zaferini kutlamak, siyonist işgal rejiminin saldırını lanetlemek amacıyla kitlesel basın açıklaması düzenledi.Atatürk Parkında düzenlenen basın açıklamasına katılan çok sayıda kişi, Filistin’deki zaferi kutlayarak bir kez daha işgal rejimini telin etti. Kitlesel basın açıklamasına katılan kalabalık, zaferi kazanan direniş gruplarına

destek verip işgal rejiminin 10 gün içerisinde Gazze’ye yönelik barbar saldırılarına yönelik lanet sloganları attı. İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Osman Teyfur ile Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Şehmuz Temiz’in yaptıkları açılış konuşmasının ardından basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Beşiri İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek, işgal rejiminin bütün insani değerleri hiçe saydığını söyledi.
‘İNSANİ DEĞERLER HİÇE SAYILIYOR’
Açıklamada, “Siyonist çete 10 gün içerisinde Gazze’ye yönelik barbar saldırılar gerçekleştirdi. Siyonistler cami, okul, hastane, sivil yerleşim alanı ayırımı yapmadan, hastanelere giden yollar, tarım alanları, şehre su ve elektrik sağlayan tesis ve şebekeleri gözü dönmüş bir şekilde bombaladı. Yaralılar tedavi edilemesin diye doktorlara yönelik özel suikast ve saldırılar düzenledi. Tıbbi malzeme ve acil gıda ihtiyaçlarının girişine izin vermedi.” ifadeleri kullanıldı.  Şu ana kadar Gazze’de 65'i çocuk, 259 Müslüman’ın şehid, bin 570’inin de yaralandığını aktaran Şimşek, Batı Şeria’da ise 4'ü çocuk 25 kişinin şehid 6 bin 309’unun ise yarandığını kaydetti.


 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=