Lütfen bekleyin..



İş adamı Konakçı “Batman en güzel yatırımları hak ediyor”

19 Mayıs 2021, 17:14 - Okunma: 1449

Batman’a önemli yatırımları bulunan Real Konak Otelin sahibi ve Konak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Konakçı, beraberinde Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı ile birlikte Batman Demokrat İmtiyaz Sahibi Nimet Dal’ı gazete ofisinde ziyaret etti.30 yılı aşkındır İstanbul’da yaşayan ve Tekstil ile İnşaat alanında yatırımları bulunan İş adamı Konakçı Batman’ada marka bir otel kazandırmıştı.

İŞ ADAMI HÜSEYİN KONAKÇI’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

İstanbul’da bulunan Konak tekstilde 300 çalışanla hizmet veren İş adamı Konakçı Batman’da Husumetli ailelerin barışmasında oynadığı büyük rolle bölgede Kanaat önderi olarak ta biliniyor. 

VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

İstanbul’da Tekstil Sektöründe Kendi Markası Olan Konak tekstil ziver grup adına da üretim yapan ve Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine de ihracat yapan İş adamı Hüseyin Konakçı Batman’ın tekstil yatırımlarında umutlu ve oldukça iyi durumda olduğunu belirterek Pandeminin ortadan kalkmasından sonra daha da iyi duruma geleceğini vurguladı. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan iş insanı Konakçı, Batman’da tekstil sektörünün önünün açılması için büyük destekleri ve katkıları olan Batman Valisi Hulusi Şahine de teşekkür etti. 
Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı İş adamı Hüseyin Konakçı’ya teşekkür ederek iş yaşamında başarılar diledi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=