Lütfen bekleyin..



Başkan Tüzün'den Rektör DEMİR’E Onur belgesi

18 Mayıs 2021, 21:15 - Okunma: 1387

Türkiye’de Şehit Aileleri ve Gaziler vakfında Rektör Prof. DR . İdris DEMİR’E Onur belgesi takdim edildi. Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler vakfı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü ve Batman İl Başkanı Ferhat Tüzün beraberinde Şehit yakınları ve Gazilerle Rektör Demir’i ziyaret etti ziyaret Esnasında kendisine Onur belgesi takdim edildi.

 Ferhat TÜZÜN, Batman’a geldiği günden beri üniversite için canla başla çalışan Rektör İdris DEMİR 'i, şehit yakınları ve gazilerimiz adına tebrik ederek başarıların devamını diledi. Şehit Gazi yakınları ile yakinen  ilgilenen Rektör Demir’e Üniversitemizin faaliyetleri ile ilgili sohbet edildi. Şehit ve Gazi yakınlarını iyi dileklerini kendisine aktaran Başkan Ferhat TÜZÜN başarıların devamını diledi. 

Türk milletinin bu aziz vatan için canını vermiş tüm Şehitlerine minnettar olduğunu söyleyen Rektör Demir , “kahramanlıklarıyla, kanlarıyla, canlarıyla demokrasi şölenine dönüştüren azîz şehitlerimiz ile millî bekâmız ve değerlerimiz uğruna canlarını fedâ etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gâzilerimize minnetlerimi sunuyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=