Lütfen bekleyin..



KÜLLİYE İNŞAATI SÜRÜYOR

15 Mayıs 2021, 15:05 - Okunma: 1202

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında üzerinde hassasiyetle durduğu yatırımlardan biri olan Esentepe Necat Nasıroğlu Külliyesinde kaba inşaat tamamlanma aşamasına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her platformda övgüyle bahsettiği külliye yapımını üstlenen FERNAS kente kazandırdığı eğitim, Sağlık ve üretime dayalı çok sayıda tesis ve fabrikadan sonra Batman’a marka değer katacak bir eseri

daha kazandıracak. 
KÜLLİYEYE ÖVGÜ
Hızla yapımı süren Külliye tamamlandığında 8 bin kişilik Cami'nin dışında, Millet Bahçesi, Kütüphane, Gençlik Merkezi, Kur’an Kursu, Konferans Salonu, Taziye Evi, Gasilhane ve Otopark gibi çeşitli sosyal donatılarla hizmete girecek. Batman’a ziyarete gelen devlet büyükleri ve bakanların sık sık ziyaret ettiği Külliye övgü alırken, yapımı titiz bir şekilde sürüyor. Külliyenin Batman’ın simge yapısı olacak şekilde tasarlanırken Bölgenin yapısal formlarını, malzemelerini, taşı, ahşabı geleneksel olarak yansıtan modern bir külliye olacak. Cumhurbaşkanının talimatıyla yapımına başlanan külliyenin 8 bin kişilik ibadet alanının dışında Kültür Merkezi, Millet Bahçesi, Kütüphane, Kur’an Kursu, Taziye Evi, Gasılhane ve Otopark gibi çeşitli sosyal donatıların yer alacak..

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=