Lütfen bekleyin..



MHP Merkez ilçe başkanı Çetin Bayramı kutladı

14 Mayıs 2021, 13:25 - Okunma: 1277

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. ÇETİN , Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Çetin "Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının sonunda yeniden bir Ramazan Bayramına kavuşmamızın sevincini yaşamaktayız.Bayram bir sevinç ve neşe günüdür.

 Samimi duyguların coştuğu, sevgi ve saygı, hislerinin mü’minler arasında olabildiğince canlandığı güzel günlerden biridir. İnsanların birbirleri ile kaynaşmasını sağladığı , küskünlerin ve dargınların barıştığı gibi yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı gündür.Bayram insanları kaynaştırıp biraraya getiren en güzel vesilelerden biridir.Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançlarımızın, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği, toplumumuzda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği özlemle beklediğimiz günlerdir. Bu vesileyle  Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Tüm Batmanlı Hemşehrilerimizin, Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor sağlık ve esenlikler diliyorum. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=