Lütfen bekleyin..



"Sevdiklerimizi yaşatacağız, Nice bayramlar yaşayacağız"

12 Mayıs 2021, 15:49 - Okunma: 340

Vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Vali Hulusi Şahin, Pandemi koşullarında girdiğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nın, tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını diledi.Vali Şahin, “Bu bayram, sevdiklerimizden ayrı geçireceğimiz, onlarla sarılıp kucaklaşmadan, büyüklerimizin elini öpmeden geçireceğimiz ikinci Ramazan Bayramı.

 Umuyorum ki, salgına karşı alınan tedbirler ve aşı çalışmaları olumlu sonuçlar verecek, bizler de bir sonraki bayramı ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla bir arada yaşayacağız.
Alınan son önlemler, Koronavirüs salgınının şakasının olmadığını hepimize gösterdi. Sürekli mutasyona uğrayan ve çeşitli varyantları bulunan virüs, artık daha hızla yayılabiliyor ve ölümle sonuçlanan vakaların yaş ortalaması bir önceki döneme göre oldukça düşmüş durumda. Covid-19 artık her yaştan insanımızı ölümle tehdit eder bir halde. Bu bilgileri vatandaşlarımızı tedirgin etmek için değil, bayramlaşmanın bile tedbirler çerçevesinde neden sınırlandırıldığının daha iyi anlaşılması için paylaşıyoruz. Normalleşmeyle birlikte çok kısa sürede sadece Batman özelinde değil tüm ülkede olumsuz bir tablo ortaya çıktı. Vaka sayılarındaki hızlı yükselme ve can kayıplarında yaşanan artış daha sert önlemleri zorunlu kıldı. Bu önlemler yakınlarımız, dostlarımız, aile fertlerimizden yeni kayıplar verilmemesi için alındı. Tam da bu nedenle, ‘Bayramda sevdiklerimizi yaşatacağız. Birlikte nice bayramlar yaşayacağız’ diyoruz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=