Lütfen bekleyin..



Belediye ekiplerinin gıda kolisi dağıtımı sürüyor

06 Mayıs 2021, 20:07 - Okunma: 787

Batman Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara şehir merkezinde gıda kolisi dağıtmaya başladı. Tam kapanma ve pandemi süreci nedeniyle dağıtım yerlerinde kalabalık oluşmaması adına da her koli tek tek ihtiyaç sahibi ailenin kapısına bırakılıyor.Sosyal belediyecilik anlayışıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik ücretsiz ekmek, hijyen paketi ve ev onarımı gibi

 yardımlar gerçekleştiren Batman Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan Ayı nedeniyle 7.500 aileye gıda kolisi yardımında bulunuyor. Ramazan kolisi yardımından kimler nasıl yararlanıyor?
Ücretsiz Ekmek Dağıtım Noktalarına Kaydı Olanlar:
Batman Belediyesi’nin il genelinde 10 adet ücretsiz ekmek dağıtım noktası bulunuyor. Bu noktalar için kaydı olan 3 bin 500 aileye, ramazan kolileri tek tek kapılarının önüne kadar götürülüp teslim edilecek.
Şehit ve Gazi Aileleri:
Şehit ve gazi aileleri de hiçbir sıra beklemeden Batman Belediyesi’nin ramazan kolisi yardımından yararlanabilecek. Yine bu ailelerin kolileri belediye ekipleri tarafından kapılarına teslim edilecek.


Vefa Sosyal Destek Grubu, Batman Belediyesi veya Muhtarlıklara Başvuruda Bulunanlar:
Ramazan kolisi yardımı için Batmanlılar belediyenin ilgili birimlerine veya mahalle muhtarlıklarına başvurabilirler. Ayrıca Covid-19 salgını başladığı günden bu yana çalışmalar yapan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun hizmet verdiği 65 yaş üstü vatandaşlar da kendisinden sorumlu görevliyi arayıp yardım kolisi talebinde bulunabilir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatiha düzgun
904 gün önce
5çocuğum var madi durumum yok sizden yardım bekliyorum gercekten çok zor durumdayım
Sümeyye Yıldız
1231 gün önce
Merhaba efendim kaç yıldır benim eşim hasta ve çalışamıyorum geçen seneden bu yana bana ne belediyeden ne de valilikten bir destek gelmedi mahalle muhtarı mahallede dağıttı ve bize vermedi 3 tane çocuğum var eşim hasta ve çalışamıyor
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=