Lütfen bekleyin..



Upsed’ten Mutlu Eden Hareketler

05 Mayıs 2021, 17:49 - Okunma: 726

2019 Yılında Batman’da kurulan UPSED Derneği, kısa zamanda yaptığı yararlı hizmetleriyle adından söz ettirmeyi başardı. Yaptığı sosyal, kültürel, sanatsal ve sağlık alanındaki çalışmalarına bu yıl 4 bin kişiyi giydirerek farkındalık yaratmayı başardılar. Uluslararası Psikososyal Derneği (UPSED) Batman’da 4 BİN KADIN VE ÇOCUĞA GİYİM YARDIMINDA BULUNARAK,

Ramazan Bayramı öncesi yüzlerini güldürmeyi başardı. “İnsanlara yardımcı olmak, onları sevindirmek, bizleri çok mutlu ediyor. Elimize ulaşan 4 bin kişilik giyimi ihtiyaç sahibi kadınlara ve çocuklara dağıtıyoruz.” diyen Uluslararası Psikososyal Derneği (UPSED) Başkanı Psikolog Veysel Yıldız, Dernek Koordinatörü Azize Solmaz; ‘’Yardım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Daha öncede Kadınlar, çocuklar, dezavantajlı gruplar ve mülteciler üzerine çalışmalar yaptık. Din, Dil, Irk gözetmeksizin yardımlarımız sürmektedir. Halkımıza ve mültecilere hijyen kiti ve kışlık yardımlarda bulunduk. Sahada yerinde tespit çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza, ilimizde bulunan mültecilere Psikososyal destekler, Sosyal destek ve maddi manevi yardımlar veriyoruz.  Yardımlarımız ve desteklerimiz devam edecek.” diye konuştular. 
“BİZ GÖNÜLLÜ NEFERLERİZ”
Dernek bünyesinde Psikolog, Psikolojik Danışman, Öğretmen ve çeşitli meslek gruplarının oluşturduğu uzmanlarla Batman’da farklı ve anlamlı projelere imza atmak için faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Dernek Başkanı Psikolog Veysel Yıldız; “Biz insanlara hizmet etmeyi kendine ilke edinmiş gönüllü neferleriz. Derneğimizin kuruluş amacı dünya üzerinde yardıma muhtaç bölgelerin ve her türlü afet ve krizden etkilenmiş birey ve toplulukların asgari yaşam standartlarına ulaşmalarına ve bu yaşam standartlarını korumalarını sağlamak, derneğimiz temel ilkelerindendir. Bu yaşam standartlarını sağlamak amacıyla psikolojik destek, gıda, sağlık malzemeleri, barınma ve eğitim ihtiyaçları yanında diğer gerekli temel ihtiyaçların karşılanması amaçlanmaktadır. Yine ülkemizde ve Yurtdışında, mülteciler ve sığınmacılar için kamplar kurmayı ve oluşumların idaresini sağlamayı da içermektedir. Bu iyilik kervanında her kesimin destek bekliyoruz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=