Lütfen bekleyin..



YOĞUN BAKIM UZMANI GÖREVE BAŞLADI

04 Mayıs 2021, 17:16 - Okunma: 1064

1981 Ankara doğumlu Deniz Şanlı, İzmir, Kırşehir ve Ankara’da ilk ve ortaöğrenimini tamamladı. 2009 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve 2015 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı’ndan Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanlığı aldı. 2018-2021 yılları arasında ise

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalı’nda Yoğun Bakım Yan dal uzmanlığı eğitimini başarıyla tamamladı.

UZ. DR. DENİZ ŞANLI, KİMDİR

Uz. Dr. Deniz Şanlı, “Geçtiğimiz son bir yıl ve yaklaşık bir ayımı Covid-19 sürecinin en başından itibaren İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Sadi Sun Yoğun Bakım Ünitesi’nde saygıdeğer hocalarım ve sevgili ekibimizin diğer üyeleriyle birlikte COVID-19 hastalarıyla ilgilenerek, onların yoğun bakım tetkik ve tedavilerini bizzat yerine getirmeye çalışarak oldukça yoğun bir çalışma temposu içerisinde geçirdim. Dünyanın bütün insanları ve elbette bütün sağlık çalışanlarıyla beraber son derece zorlu bir süreçten geçmiş olduğumuz aşikârdır. Bu zor zamanlarda benim için en acı ve en ağır olduğunu ifade edebileceğim durum; hem servislerde hem yoğun bakımlarda gerçekten bizlerden başka kimsesi olmayan hastalarımızın son anlarında yanlarında olmuş olmak, son kez ellerini tutabilmiş olmak ve gördükleri en son gözlere sahip olan kişi olmaktır. Dolayısıyla yaklaşık son bir yıl içerisinde kendim de bu hastalığı geçirmiş olmakla beraber hastalarımız ve hasta yakınlarımızla sonsuz acılar yaşamış olsam da, bu canla başla, gerçek anlamda gücümün son raddesine kadar çalışarak geçirmiş olduğum bu süreçle beraber dünyayla ve elbette COVID-19 ile ilgili birçok şeyi sorgulama ve öğrenme fırsatım oldu. Ayrıca bu zaman dilimi içerisinde özellikle yoğun bakım başta olmak üzere sağlık sistemimizin tüm basamaklarının ne kadar önemli olduğu bütün insanlarımızca görülmüş olduğu ve hatta öncesine göre daha iyi anlaşılmış olduğu düşüncesindeyim.COVID-19 hastalarının ve diğer hastalıklara sahip olan hastaların yoğun bakım takipleriyle edinmiş olduğum deneyimlerimi Batman’da en iyi şekilde değerlendirerek insanlarımızın sağlığı için elimden geleni yapmak üzere güzel bir coşkuyla çalışmaya başlamış bulunuyorum. En kısa zamanda bu pandemi halinin sona ermesini ve halkımızın daha fazla kayıplar vermeden bu olağanüstü sürecin sonlanmasını diliyorum. Bütün zor zamanlarda bizler sizler için buradayız” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sinan şanli
1235 gün önce
Cok zor süreçte sizlerin direnci bu hastaligi yetecektir.emeyinize saglik...
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=