Lütfen bekleyin..



Vali Şahin ve Pamukçudan evde hasta ziyareti

04 Mayıs 2021, 17:11 - Okunma: 725

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediyesi ve Batman İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ‘Evde Sağlık Hastaları ile El Ele’ projesi kapsamında hastalıkları ağır seyreden vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Hastalıkları ağır seyreden vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Şahin'e Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu eşlik etti. Vali Şahin, evde sağlık hizmeti

Hastalıkları ağır seyreden vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Şahin'e Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu eşlik etti. Vali Şahin, evde sağlık hizmeti alan hastaların yaşamlarını kolaylaştırmak, maddi durumu düşük hasta yakınlarına ev eşyası ve kira desteği yapılması için talimat verdi. Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nün ‘Evde Sağlık Hastaları ile El Ele Projesi’ kapsamında hastalıkları ağır seyreden hastalar için tahsis ettiği 90 fonksiyonel hasta yatağının amacına hizmet ettiğini belirten Vali Şahin, projenin sürdürülmesi için imkanlar doğrultusunda çalışmaların devam etmesini istedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=