Lütfen bekleyin..



Polis’in kontrollerinde izin belgesi olmayanlara idari yaptırım

02 Mayıs 2021, 16:24 - Okunma: 436

Tam kapanma döneminin amacına ulaşması ve sağlıklı sonuçlar alınması için ilimiz genelinde yapılan uygulamalarda izin belgesi olmayanlara gerekli idari yaptırımlar uygulanmaktadır. Kısıtlamanın başlamasıyla polis ekipleri Batman'da cadde ve sokaklarda denetimlere yoğun şekilde devam ediyor. Yurt genelinde uygulanan 17 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle

hafta sonu olmasına rağmen Batman’ın önemli noktalarında polis ekipleri kontrol noktaları oluşturdu. Ekipler, yasağa rağmen açık olan işletmelere uyarılarda bulunurken, araçlarıyla dışarıda olan vatandaşlara da izin belgesi sordu.  Bazı bölgelerde kurulan polis kontrol noktalarında sürücüler denetlenirken, durdurulan araçlardaki vatandaşların izin belgeleri soruluyor. Kısıtlamadan muaf olduklarını belirten belgeleri gösteremeyen kişilere de İl Umumi Hıfzıssıhha Kararları’na muhalefetten cezai işlem uygulanıyor. 
Öte yandan Tam kapanma döneminin amacına ulaşması ve sağlıklı sonuçlar alınması için ilimiz genelinde Pazar günü olması nedeniyle de zincir marketler ile süpermarketler  hizmet vermediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=