Lütfen bekleyin..



Birlik Vakfı Başkanı Tüzün'den Cumhurbaşkanına ziyaret

02 Mayıs 2021, 16:04 - Okunma: 964

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’ü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.Birlik Vakfı Batman Şubesinin faaliyetleri hakkında brifing alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batmanlı hemşerilerimize ve vakıf gönüllülerimize selamlarını ve muhabbetlerini iletti.

Yaklaşık 45 dakika süren kabulde AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Birlik Vakfı Üyesi Sn Mustafa Açıkgöz, Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, Vakıf Genel  Sekreteri Nurullah Tüzün ve iş insanı Necip Kotan birlikte ziyarette bulundular.

“Batman, Gönlümüzün de Türkiye’mizin de Gözdesidir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Batman, gönlümüzün de Türkiye’mizin de gözdesidir. Batmanlı kardeşlerimize selamlarımızı ve muhabbetlerimizi iletin. Küresel salgınla etkin mücadelemizde Batman’ın desteği bizim için önemlidir, Batman’ı ve Batmanlı kardeşlerimizi de çok özledik.”dedi.


Ayasofya-i Camii Kebir’in aslına uygun hizmet etmesi için ibadete açılmasından dolayı şükranlarını ileten Batman heyeti, günün anlamına uygun yöntemiyle oluşturulmuş Erdoğan’ın resmi ile Ayasoyfa Camii silüeti tabloyu İşlenmesi toz kehribardan ve süslenmesi taş Kehribar ve Osmanlı kehribardan Tesbihhediye olarak takdim ettiler.
Cumhurbaşkanının kabulü hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=