Lütfen bekleyin..



TPAO ÇALIŞANLARINDAN REKOR KAN BAĞIŞI

30 Nisan 2021, 13:09 - Okunma: 472

Batman'da kan bağışında meydan okuma devam ediyor. Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak'ın 700 personeliyle kan bağışındaki meydan rekorunu TPAO Bölge Müdürü Demir, 772 personeliyle rekoru egale etti...Batman'da TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, 772 personeliyle kan bağışında bulundu. Türk Kızılay'ın Atatürk

Parkı önünde bulunan kan bağışı noktasına gelen TPAO Bölge Müdürü Demir ve personeli, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde azalan kan bağışına destek olmak amacıyla kan verdi. TPAO Bölge Müdürü Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 772  personelle kan vermeye geldiklerini söyledi.

GENEL SEKRETER ÖZER'E MEYDAN OKUDU...

Demir, Batman Valisi Hulusi Şahin'in başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağış noktasına geldiklerini söyledi. Demir ‘’Kan bağışı kampanyası var dediler bizim enerjimiz Batman'ın enerjisidir dedik ve kan vermeye geldik. Bu kampanyanın gelecek, sağlıklı  ve güzel günlerin habercisi olması temennisi ile başta mesai arkadaşlarıma ve bu kampanyanın organizasyonunda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradan İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ve personelini kan vermeye davet ediyorum’’ dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=