Lütfen bekleyin..



MHP BATMAN'DA 1500 YARDIM KOLİSİ DAĞITTI

30 Nisan 2021, 13:06 - Okunma: 962

MHP Batman Merkez ilçe Başkanlığı, Batman genelinde köyler ve ilçeler dahil 1500 ihtiyaç sahibi aileye yardım kolisi dağıtımı yaptı.“Allah rızası için vermek ahiret sermayesidir” diyen MHP Merkez ilçe Başkanı Muhammed Arif Çetin, gönülleri kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çetin; “Kronik hastalar ve esnafın yanı sıra yaşlı ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız da bu

corona sıkıntısından nasibini aldı. Bu dönemde her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımız olduğundan  Ramazan ayı başlangıcından bu yana tespit ettiğimiz birinci derecede ihtiyaç sahibi 1500 ailemize gıda kolisi dağıtıyoruz. Yardım kolilerini kendi elimizle gönüllü ekibimizle ailelerimizin adreslerine teslim ediyoruz. Amacımız Mübarek Ramazan ayında halkımızın hayır duasını almaktır. İyilik kervanlarında bir kum tanesi olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bize her türlü konuda yardımcı olan gönüllü üyelerimize ve kolilerin dağıtımında  destek veren yol  arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.” diye konuştu.

Batman’da MHP Merkez ilçe teşkilatının dağıttığı yardım kolilerini alan vatandaşlar, Ramazan ayında kendilerini düşünen MHP teşkilatına teşekkür ettiler. MHP’nin halkın tabanına kadar inip ihtiyaç sahibi ailelerin gönlünü kazandığını belirten vatandaşlar; “MHP Batman’da örnek parti olmaya devam ediyor. Böylesine bir destek beklemiyorduk. Allah hepsinden binlerce kez razı olsun” diye konuştular. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=