Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ilin sorunlarını Vali Şahin’e iletti

13 Nisan 2021, 14:17 - Okunma: 932

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek ilin sorun ve sıkıntılarını iletti. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’da hazır bulundu.Ziyaretlerine ilişkin yazılı bir açıklama yapan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, halktan kendilerine gelen şikâyetleri bir rapor şeklinde Vali Şahin ve Emniyet Müdürü Kıraç’a sunduğunu söyledi.

 Sorunlara ilişkin çözüm önerilerinde de bulunduklarını belirten Şahin, “Sason ilçemizin dağ köylerinin yolları dahil, il merkezimizde ilin giriş ve çıkış yollarının bitirilmesi, Erköklü Mahallemizin altyapı ve bitişik İluh Deresi’nin yarım kalmış çalışmaları da dahil, halkımızı huzursuz eden, müşahede ettiğimiz ve halkımızdan bize gelen sorun ve sıkıntıları rapor şeklinde mülki amirlerimize sundum.” Dedi
 ‘İLİMİZİN HUZURU VE GELİŞİMİ İÇİN VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU’
Halkın huzur ve refahı için ellerinden gelen tüm çabayı harcamaya devam edeceklerini dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, son olarak şunları söyledi: “Asayiş konusunda İl Emniyet Müdürümüz çalışmalarını, dile getirdiğimiz hususlarla alakalı olduklarını ifade ettiler. Biz de halkımızın huzuru ve şehrimizin her yönden gelişimi için mahalle temsilcilerimiz ve diğer birim üyelerimiz üzerinden yaptığımız tespitlerimiz ve halkımızdan gelen talep ve şikayetleri başta kendileri olmak üzere ilgili kurumlara iletemeye devam edeceğimizi, HÜDA PAR Teşkilatları olarak bize düşen hizmetlere koşacağımızı belirttik. İlimizin huzuru ve gelişimi için verimli bir görüşme oldu. Alaka ve duyarlılıkları için mülki amirlerimize teşekkür ederim.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=