Lütfen bekleyin..



Balpınar Yeşilleniyor, Yollar Yenileniyor

13 Nisan 2021, 14:17 - Okunma: 1037

Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani Beldenin güzelleşmesi ve hizmet kalitesinin artması için yoğun bir çalışma yürütüyor. Balpınar’a yeni ve kalıcı duble yol kazandıran Başkan Geylani Refüjlere ağaç dikimi yapıp yolun güzelleşmesi adına çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yaz döneminde beldeye yönelik çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Geylani “Daha güzel ve yemyeşil bir Balpınar için

Batman Güney Çevre yolu Balpınar kavşağına mavi Selvi çam ağacı dikimi ve Batman Balpınar arası duble yolu orta refüje çim ekimini yapıp, Belde hakkımızın hizmetine sunduk. Balpınar belde halkımıza hayırlı olsun.” Dedi. 
MÜBAREK RAMAZAN AYINI KUTLADI
Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani Mübarek Ramazan ayını da kutlayarak “Başı rahmet,ortası mağfiret,sonu cehennem azabından azat vesilesi olan,huzur,bereket,iyiliklerin çoğaldığı,kötülüklerin azaldığı,şeytanların zincire vurulduğu,Ramazan ayının; kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirerek yeryüzünün selamet ve sekinetine, bütün insanlığın huzuru ve iyiliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi. 


BALPINAR ÇİFTÇİSİNE DESTEK
Hafta sonu Batman İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen seracılığı geliştirme projesi kapsamında İl Özel İdaresi destekli sera naylonu dağıtım törenine katılan Başkan Geylani Çiftçiye sağlanan destekleri için başta Milletvekili Ziver Özdemir Vali Hulusi ŞAHİN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Tarım Müdürü ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=