Lütfen bekleyin..



TED Kolejinden Üniversite Kampüsünde fidan etkinliği!..

13 Nisan 2021, 11:32 - Okunma: 810

*Batman TED Koleji öğrencilerinin, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüs alanındaki fidan etkinliği bahar şenliği havasında geçerken, büyük boylu 300 fidan dikildiDoğa ve çevre konusunda duyarlılığı ile adından sıkça söz ettiren Batman TED Koleji, geçtiğimiz hafta içerisinde bir çevre etkinliğine daha imza attı. TED Koleji Müdürü Hasan Erdal,

duyarlı öğrencilerine ve katılımcılara teşekkür etti. TED öğrencilerinin kendi paralarıyla satın aldıkları 300 yetişkin boylu çam fidanının dikme etkinliği Batı Raman Kampüs alanında, müzik eşliğinde ve bahar şenliği havasında geçti. Batman Üniversitesi, Batman Orman İşletme Müdürlüğü, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nun da katılım ve destek sağladığı etkinlikte 300 fidan toprakla buluşturuldu. İki yıl önce yine Batı Raman kampüs alanında Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin destek verdiği etkinlikte 500 fidan diken TED Koleji öğrencilerinin çevre ve doğa duyarlılığı takdirle karşılandı. Batman Orman İşletme Müdiresi Huriye Öztürk’ün de katıldığı etkinlikte öğrencilerin oldukça sevinçli olduğu belirtildi. TED Koleji Müdürü Hasan Erdal, “Batı Raman Üniversite kampüsünün Dicle Nehri kenarında bir mesire yeri çalışmasına başlanması ve Orman Müdürlüğü ile bir ağaçlandırma protokolü imzalanması ilimiz açısından duyduğumuz iyi haberler. TED Koleji olarak kentimize yeşil kuşak kazandırma çalışmalarına tam destek veriyoruz. Öğrenci velilerimize özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=