Lütfen bekleyin..



Batman Barosunda Av. Erkan Şenses başkanlığa seçildi.

11 Nisan 2021, 20:59 - Okunma: 1365

Batman Barosunda yapılan Olağan genel kurulda 3 aday arasında Av. Erkan Şenses en yüksek oyu alarak Başkanlık görevine seçildi. Av.Mahmut Tanrıseven, Av. Erkan Şenses ile Av. Ferhat Özdemir'in yarıştığı kongrede saat 17'de sandıklar açıldı. Büyük bir heyecanla açılan sandık sonuçlarına göre Av. Erkan Şenses rakiplerine göre daha fazla oy alarak Batman barosunun yeni dönemde başkanı seçildi.

464 oyun geçerli sayıldığı seçimde yeni başkan Av. Erkan Şenses 205 oy, Av Ferhat Özdemir 184 oy ve Av. Mahmut Tanrıseven ise 74 oy aldı. Bu Sonuçla Batman Barosu başkanlığı görevine Av. Erkan ŞENSES ve ekibi seçildi. Batman Barosu başkanlığı görevine seçilen Av. Erkan Şenses'i kutlar yeni görevinde başarılar dileriz...

Batman barosuna başkan seçilen Av. Erkan Şenses Kongrede yaptığı konuşmada “Başkan seçilmemiz durumunda mesleki eğitimlere öncelik verecek; meslektaşlarımız ve toplumun hukukunu koruma anlamında Avukatlık Kanunu’nun yönetim kuruluna verdiği yetki çerçevesinde faaliyet yürüteceğiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=