Lütfen bekleyin..



Batman’da Polis Haftası kutlandı

11 Nisan 2021, 15:22 - Okunma: 1150

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümünü Batman’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve beraberindeki heyet Vali Hulusi Şahin’i ve Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğü önderliğinde, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şehit Aileleri ve emniyet mensuplarının katılımı ile Gültepe

Hüsnü Genç Camii'nde şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu, şehitlerin mezarlarına karanfil bırakılıp dualar edildi. İl Emniyet Müdürü Kıraç ve beraberindeki heyet ile Batman Valiliğinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenlenerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak “Polis” konulu şiir, resim ve satranç turnuvalarında dereceye giren genç öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
EMNİYET TEŞKİLATINDAN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET
İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve beraberindeki emniyet teşkilatı mensupları, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis günü münasebetiyle Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Kıraç, müdür yardımcıları ve teşkilat mensuplarını makamında ağırlayan Vali Şahin, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis günü’nü kutlayarak, gece-gündüz demeden özveri ile çalışan tüm emniyet teşkilatımıza başarılar diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=