Lütfen bekleyin..



Bölge Gazetecileri Hasankeyf’te toplandı

11 Nisan 2021, 15:14 - Okunma: 558

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) bünyesindeki 9 ilin gazeteci cemiyet başkan ve üyeleri, Batman’da bir araya geldi. Batman Çalışan Gazeteciler Derneği ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak, Mardin’den gazeteciler katıldı.

 Güneydoğu Gazetecilerine Batman Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Ercan Atay, Batmanlı Gazeteciler Mansur Obut, Halit Beytüt, Nimet Dal, Osman Seyrek, Mehmet Aksoy, Fırat Yıldız, Anadolu Ajansı Batman Temsilcisi Ahmet Işık ve Hatice Türkan ise Hasankeyf ziyaretinde gazetecilere eşlik etti.
KAYMAKAM ÖZTÜRK GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Hasankeyf Uygulama otelinde düzenlenen akşam yemeğinde Şırnak, Mardin, Siirt, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Malatya ve Adıyaman gazete cemiyeti başkanları ve çalışanlarının bağlı bulunduğu Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik’i ağırlayan Kaymakam Öztürk, kendilerine ilçemizde yürütülen ve yürütülecek olan turizm projeleri ve yatırımları  ile ilgili sunum yaptı.

Hasankeyf’in tanıtımı için önemli olan bu toplantı sonrasinda Kaymakamımız Şenol Özturk, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federesyonu Başkanı ve temsilcilerine ilçemizin tanıtımı için sunacağı katkılardan ötürü teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=