Lütfen bekleyin..



"EKMEN BÖLGE ZİYARETİNDEYDİ"

09 Nisan 2021, 19:49 - Okunma: 658

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Batman ve çevre illerde çeşitli temaslarda bulundu.DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Beşiri, Kurtalan, Baykan ve Bitlis’te parti teşkilatlarını, vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen,

“EN ÇOK KONUŞULAN PARTİYİZ”

 “DEVA Partisi doğru politikalar ve ehil kadrolar ile Türkiye’nin her bir noktasında ciddi bir ilgi ve alakanın mazharı oldu. Gittiğimiz her bir noktada ciddi bir teveccüh ile karşılaşıyoruz. Sorunlara yönelik ürettiğimiz çözümler, henüz muhalefetteyken dahi kurumları harekete geçirmiş durumda. Biz siyasete yeni bir kültür yeni bir bakış açısı kazandırmak üzerine yola çıktık. Karşı karşıya kaldığımız basın sansürüne rağmen sokaklarda, caddelerde, kahvelerde, evlerde, dükkanlarda en çok konuşulan partiyiz.” dedi.

“YANLIŞ POLİTİKALAR VATANDAŞIN CANINI TEHDİT EDİYOR”

İktidarın vatandaşlardan tamamen uzaklaştığını dile getiren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Vatandaşımız artık sorunları, problemleri karşısında muhatap bulamıyor. Kurumlar tek elden yönetiliyor.

Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak denilen başkanlık sistemi, şu anda tüm kurumları işlevsiz bir hale getirdi. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta gün geçtikçe kan kaybediyoruz. Yanlış politikalar vatandaşın sadece cebini değil aynı zamanda canını da tehdit eder duruma geldi. Geldiğimiz noktada Covid-19 vaka sayısında Dünya’da ikinci, Avrupa’da ise ilk sıradayız.” dedi.

“İYİ BİR EKONOMİ ANCAK DEMOKRASİ ve HUKUKLA MÜMKÜNDÜR”

Türkiye’nin ekonomide çok büyük fırsatlara sahip olduğunu belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “84 milyon nüfusu ile çok büyük bir ülkeyiz. Ciddi istihdam ve üretim fırsatlarına sahibiz. Dünyanın en iyi ekonomileri arasında yer alacakken, izlenen yanlış politikalar ile maalesef yoksulluk ve işsizlik ile anılan bir ülke olduk. Türkiye ekonomisini düze çıkartmak için ihtiyacımız olan ana unsurlar demokrasi ve hukuktur. Adaletin, insan haklarının, demokrasinin yok sayıldığı bir ülkeye yatırım gelmesini beklemek hayaldir. Ekonominin ana sorunu potansiyel eksikliği değildir. Bu potansiyel için uygun hukuk zemininin olmamasıdır. Bugün yatırımcılarımızın, sermayesini yurt dışına kaçırmak için yol aradığı bir dönem yaşıyoruz. Bir ülkenin başına daha ne tür bir felaket gelebilir?” dedi.

“İKTİDAR SEÇMENİ VE SEÇİLENİ CEZALANDIRIYOR”

İktidarın kayyum politikasını bir cezalandırma aracı olarak gördüğünü belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “İktidar seçim iradesini yok saymayı kendine hak görüyor. Kayyum politikası ile hem seçmen hem de seçilen cezalandırıyor. Hukuki hiçbir zemini bulunmayan bu politikadan derhal vazgeçilmesi gerekiyor. Ülkemiz daha önce demokrasinin, adaletin, insan hak ve özgürlüklerinin yok sayıldığı böylesi bir

karanlık dönemi daha geçirmemişti. Tüm sorunların ve bu sorunların nasıl aşılacağının bilincindeyiz. Tüm yaraları sarmak ve yeniden bir iyileşme ve yükseliş dönemi için çok uzun bir süreye ihtiyacımız yok. İşinin ehli insanlar ve doğru politikalar ile DEVA iktidarının ilk birkaç ayında bu sorunlara hızla merhem olacağız” ifadelerini kullandı.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=