Lütfen bekleyin..



Topkan ‘Salgın kontrolden çıktı’

08 Nisan 2021, 17:59 - Okunma: 722

SES Batman Şube Eşbaşkanı Deniz Topkan, yaptıkları tüm uyarılara rağmen itirazlarının dikkate alınmadığını belirterek, salgının kontrolden çıktığını belirtti. Topkan, “Ülkemiz Pandemi ile mücadelede artan vaka sayıları ile liste başlarına doğru yükselirken

 bu duruma yol açan akıl almaz gelişmeleri kaygı ve üzüntü içinde izlemiş, yapılan uygulamaların yanlışlığı ve yol açacağı sonuçlar hakkındaki öngörülerimizi her platformda dile getirmiştik. Haklı itirazlarımızın dikkate alınmaması ve bu aşamadan sonra yaşanacak gelişmelerden dolayı kaygılı ve aynı zamanda çok öfkeliyiz çünkü salgın kontrolden çıktı. Biz toplumun yaşadığı bu süreçte sağlık ve sosyal hizmet emekçileri olarak halkımızın sağlığı için sağlık yöneticilerine uyarılarda bulunmaktan bıkmadık, Pandemiyle mücadele eden bizleriz çünkü. Bizler salgını oturduğumuz koltuklardan değil, acillerden yoğun bakımlardan ve Covid-19 kliniklerinden izliyoruz. Vaka sayısı günlük 40 binlere ulaşmış, salgını yönetememenin utancıyla Türkiye haritası kıpkırmızı olmuştur”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=