Lütfen bekleyin..



Baktaş ve Demir ailesinin mutlu günü

08 Nisan 2021, 17:46 - Okunma: 2185

Batman Güvercin (Amso/Tayyare) köyünün ileri gelenlerinden iş adamı Mehmet Salih Baktaş’ın yeğeni Muhammet Baktaş’ın düğünü görkemli bir törenle gerçekleşti. Düğüne Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Müftüsü Turgut Erhan, damadın amcası İş adamı Salih Baktaş’ın yanısıra Savcı, Doktor ve Receban aşireti ile köyün ileri gelenleri katıldı.

Batman’da sevilen ve başarılı iş adamları arasında yer alan Mehmet Salih Baktaş’ın yeğeni ve Nesim Baktaş’ın oğlu Muhammet Baktaş Güvercin köyü Baktaş malikanesinde düzenlenen sade bir törenle Yusuf Demir’in kızı Sebahat Demir’le dünya evine girdi. 
MEVLİDİ ŞERİF OKUTULDU
Genç çift için Güvercin Amso köyünde yapılan düğün töreninde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Dualar okundu. Damadın amcası Mehmet Salih Baktaş düğüne katılan misafirlerle yakından ilgilendi. Pandemi nedeniyle aile içinde ve sınırlı bir davetli topluluğuyla düğünü yaptıklarını açıklayan Baktaş Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan Başta Emniyet Müdürü ve il müftüsü olmak üzere tüm dost akraba ve yakınlarına teşekkür etti. 


GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI MÜFTÜ KIYDI
Düğünde genç çiftin Nikahını İl Müftüsü Turgut Erhan Kıyarken, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve İş adamı Ata Yıldız ise nikah şahidi oldular. Nikahın kıyılmasından sonra genç çiftin evlenme cüzdanını geline veren Emniyet Müdürü Kıraç genç çifti ve ailelerini tebrik ederek mutluluklar diledi. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=