Lütfen bekleyin..



Grand Hasankeyf Otel, 1955 Batman Belediyespor’u ağırladı

07 Nisan 2021, 16:42 - Okunma: 956

Grand Hasankeyf Otel, 1955 Batman Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları kahvaltıda ağırladı. Oteldeki kahvaltı etkinliğine 1955 Belediyespor Başkanı ve aynı zamanda Batman Belediyesi Spor işleri Müdürü Burak eren, Teknik Direktör İbrahim Ramazan Onat, Kahve deryası ve Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Metin Türel de yer aldı.

‘LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE SONUÇLANDIRMAK İSTİYORUZ’
Etkinlikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Eren, “ Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Metin Bey bu sabah takım olarak  bizi kahvaltıda ağırladılar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bunlar bizi motive eden olaylardır. Sporculara değer vermek her anlamda bizi mutlu etmektedir. Metin Bey zaten eski dostumuz ve ilişkilerimiz yakındır. Sizlerin huzurunda tüm Grand Hasankeyf Otel personeli olmak üzere, Metin Beye de çok teşekkür ediyoruz. Umarım bu jestleri bir şekilde sahada da yansıtarak, ligi en iyi şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz” dedi. 
‘HER ZAMAN BATMAN KULÜPLERİNİN YANINDAYIZ’
Kahve Deryası ve Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Metin Türel de , “ Biz de Grand Hasankeyf Oteli adına her zaman Batman kulüplerinin yanındayız. Onlara ufakta olsa, küçük jestler yapmak, motive etmek, yanlarında olduğumuzu göstermek bizim içinde çok mutluluk verici. Grand Hasankeyf Otel, Batman kulüplerinin evi gibidir. İstedikleri zaman gelebilirler, bizi ziyaret edebilirler ve onları ağırlayabiliriz. Biz her zaman yanlarındayız. Tabii onlardan da güzel galibiyetler, iyi sonuçlar bekliyoruz. Ligde de kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=