Lütfen bekleyin..



“Batman’a kalıcı ve büyük hizmetler kazandırdık”

06 Nisan 2021, 19:21 - Okunma: 1724

Batman’da 2 dönem Belediye başkanlığı ve 3 dönem ise Milletvekilliği yapan kentin sevilen ismi Ataullah Hamidi Gazetemizi Kevser iş merkezindeki ofisinde ziyaret etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Hamidi gazetemize çalışmalarında başarılar diledi. Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Ataullah Hamidiye teşekkür etti.

Milletvekili Ataullah Hamidi gazete ziyaretinde yaptığı açıklamasında “Göreve geldiğimiz zaman elimizden gelen gayreti her zaman göstermişizdir. Yapmak istediğimiz hizmetler vardı, yaptıklarımız oldu. Zaten siyasetçi seçilirken kendi ülkesine, şehrine ve insanına yardımcı olmak için gayret gösterir. Ben her zaman bu gayreti gösterdim. Halkta bunu çok iyi biliyor. Zaten şu anda görmüş olduğunuz bulvar bile bizim o dönemde yapmış olduğumuz şehirleşmeyle kente kazandırıldı. 
Batman’a kazandırılan 500 yataklı hastanenin kapasitesinin artırılması için yoğun bir çabamız olmuş ve 500 yataklı kapasiteye çıkarılması için üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Modern Kütüphane Türkiye’de ilk olarak Batman’a nasip olan bir kütüphane oldu. Kütüphane projesinde kendim yetki alarak projesi üzerinde bizzat çalıştım.

Örnek bir kütüphane oldu. Modern Kütüphaneyi Yıkılan eski EML binasının yerine yapılması için bir dizi girişimlerim oldu. Mevcut kütüphane arsası ile EML binasının takası üzerinde çalıştık. Kütüphane kentin bulvarında halkın gözü önünde ve şehrin prestijini artıracaktı. Ama görev sürem buna yetmedi. Yazışmalar devam ederken benim sürem bitti. Kütüphane projesinin 2-3 ay gecikmesinin nedeni de arsa takası nedeniyleydi.
“BATMANDA BÜROKRASİ İYİ ÇALLIŞIYOR”
Türkiye’nin bir gündemi var. İç ve dış problemler var. Pandemi var. ekonomide çeşitli sıkıntılar var. Türkiye bir takım sıkıntılar içindedir ancak İnşallah bütün bunları aşar. Ben öyle inanıyorum. Sıkıntılardan sonra inşallah güzel bir rahatlama gelecek. Batman’da bürokrasi elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bunu yakından takip ediyorum. Gayret var bir çalışma var. tabii herşey ekonomiye bağlı  ama Batman olarak iyiye gidiyor. Vali bey çok çalışıyor. İyi bir kadro var. 


“HALK TAKDİR EDİYOR”
Ben Batmanlıları çok seviyorum. Batman’ın  benim üzerinde büyük emeği var. Bende Batmanlılara layık olmak için her türlü fedakârlığı gayreti göstermişimdir. Eğer bugün Batman bu noktaya gelmişse ilk temelini attığıma inanıyorum. Çünkü hatırlarsınız bu şehirde benim ilk yılım dahil 3 yıl boyunca her kış bütün şehir sular altında kalıyordu. Kira dağından Tilmerç’ten gelen sular Bahçelievler ve kentin en önemli yerlerinde göle neden oluyordu. İkinci katlara kadar su atıyordu. Benim o dönemde kente kazandırdığım devasa büyüklükteki yağmur suyu kanalları halen kentin nüfusu 600 bine dayanmasına rağmen halen bütün şehrin suyu o kanallardan veriliyor.

“HALKIN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Batman’a kalıcı ve büyük hizmetler kazandırdıklarını belirten Hamidi konuşmasının devamında ”Bugün eğer Batman öyle gelişiyorsa benim o dönemde yapılan imar harita çalışmalarının neticesindedir. Yani Batman’a iyi bir temel attık. Dolayısıyla şehirde güzel gelişiyor. Mevcut Valimiz Hulusi Şahin ve gelenlerde çok hizmetler yaptılar. Batman’da güzel projeler uygulanabilir. İmkan ve kapasite meselesidir. Kente daha güzel şeylerde yapılabilir. İnşallah onları da görürüz. Her zaman Batman bize sahip çıktı. Batman’da sadece bir partiden aday olduğum için sevmediler. Partisi görüşü ne olursa olsun. Her yerde karşılaşıyorum. Onun için siyasetin en güzel yönü görevden düştükten sonra aynı değeri halk nezdinde görmektir. Çok şükür Batman’lı bize bunu gösteriyor. 40 yıldır aynı şekilde o ilişkiler, dostluklar devam ediyor. Halk takdir ediyor. Bende Batman halkını seviyorum. Hiç aralarından ayrılmadım, iç içeyiz. Allah hepsinden razı olsun. Siyasette makamlarda gelip geçicidir. Mühim olan siyaset bittikten sonra insanların o ilgisini ve sevgisini sürdürmesidir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=