Lütfen bekleyin..



GELECEK PARTİSİ’NDEN HÜDA PAR’A ZİYARET

05 Nisan 2021, 16:20 - Okunma: 1307

Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er ve yönetim kurulu üyeleri, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.Er ve yönetim kurulu üyelerini, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve teşkilat üyeleri karşıladı.HÜDA PAR’a iade-i ziyaret ve yeni teşkilat yerlerinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulunduklarını belirten Er, başkan

 Durmaz’a ve yönetimine misafirperverliklerinden, hoş ve samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.  Memleket meselelerinin değerlendirildiği ziyarette konuşan HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz da, Gelecek Partisi’nin kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı başkan Er ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  Yerel sorunlar başta olmak üzere güncel meselelerle ilgili konuştuklarını dile getiren Durmaz, Batman’ın sorunlarının tespiti ve çözümü için parti olarak üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.Ziyaret karşılıklı iyi dilek temennileriyle son buldu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=