Lütfen bekleyin..



Sarıgül Pazar günü Batman’a geliyor

05 Nisan 2021, 16:17 - Okunma: 983

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Batman programı belli oldu. 11 Nisan Pazar günü saat 12.30’da Batman havalimanında karşılanacak olan Sarıgül, konvoy halinde kongre için Alyans Düğün Salonuna geçecek. Alyans Düğün Salonunda yapılacak kongre öncesi partililere ve Batman halkına seslenecek olan

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ardından basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Burada yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluşacak olan Sarıgül, partisinin hedeflerini ve basından gelecek soruları yanıtlayacak. Kongrenin ardından, Partisinin il binasını ziyaret edecek olan Sarıgül, bazı STK ve esnaf ziyaretleriyle Batman programını sonlandıracak.  
GÜZEL’DEN KONGREYE DAVET 
Bütün Batmanlı vatandaşları 11 Nisan Pazar günü Alyans Düğün Salonunda saat 13.00’da yapılacak kongreye davet eden, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Güzel, siyasette yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Güzel; “Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ü coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Amacımız Batman’da Türkiye Değişim Partisinin güçlü sesini haykırmaktır. Bunun için herkesi Genel Başkanımızı karşılamaya ve kongremize katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=