Lütfen bekleyin..



Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Batman’da

05 Nisan 2021, 17:19 - Okunma: 999

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İlçe binaları açılışları ve Kozluk İlçe kongresine katılmak üzere bugün akşam saatlerinde Batman’a geliyor.Bugün saat 17:30’da Gercüş ilçe binasını açacak olan Babacan daha sonra Hasankeyf İlçe binasının açılışını yapacak.Aynı gün Akşam 20’de Basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Babacan aynı gece Batman’da konaklayacak.

GENEL BAŞKAN BABACAN’I YOĞUN BİR PROGRAM BEKLİYOR

Batman’da yoğun bir ilgi görmesi beklenen Babacan 7 Nisan çarşamba günü Kozluk'ta yapılacak olan kongreye katılacak. Sabah STK temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek olan Babacan çarşıda halk esnaf buluşmasına katılacak.

ESNAF VE HALK BULUŞMASINA KATILIYOR

Deva Partisi Kozluk ilçe Kongresi ise saat 14’te başlayacak.Genel Başkan Babacan'ın Batman programı öncesinde DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki parti yönetimi ile Batman'ı karış karış gezdi. 

MÜJDECİ; “HALKIN UMUDU BABACAN”
Vatandaşları 7 Nisan günü saat 10.30'da Batman Gülistan Caddesi'nde Ali Babacan'ın katılımıyla düzenlenecek esnaf, halk buluşmasına ve saat 14.00'da yapılacak olan Kozluk kongresine davet eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, vatandaşlardan çok yoğun ilgi gördüklerini belirterek,

"Türkiye’nin en kötü yönetildiği dönemi yaşıyoruz. Kurumların tam anlamıyla içi boşaltıldı. Yasaların, her türlü hakkın, hukukun çiğnendiği karanlık bir dönem yaşanıyor. Umutsuzluk bulutlarının esir aldığı ülkemizde esnafı, çiftçisi, emeklisi, memuru, öğrencisi Ali Babacan'ı bekliyor. Bugün Batman sokaklarında vatandaşlarımız bizi tam anlamıyla bağrına bastı. İlimizin bugüne dek gördüğü en geniş katılımlı ilçe kongresini Kozluk'ta yapacağız. Sokakların, milletin sesine kulak tıkayanların, onu istiskale yeltenenlerin bu ülkeye kazandıracak hiçbir şeyi kalmadı. Aydınlık yarınlar için değişim artık kaçınılmaz olmuştur." ifadelerini kullandı.


 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=