Lütfen bekleyin..



Türkiye Şehit aileleri ve gazi vakfından Soylu’ya teşekkür belgesi

04 Nisan 2021, 20:47 - Okunma: 922

Türkiye Şehit aileleri ve gazi vakfından Süleyman Soylu’ya teşekkür belgesi taktim ederek bir soylu bin soysuza bedeldir dedi"Bütün memleket şahittir ki geldiği günden beri başta terörle mücadele olaylarında elinden gelen bütün gayreti gece-gündüz demeden göstermiştir. Deprem ve yıkımlarda da gece-gündüz insanların yanında yatıp kalkmıştır. Evini, çoluk çocuğunu unutmuştur.

Böyle bir kahraman vatan evladıdır. Gece- gündüz şehit Gazi yakınlarının  da yanındadır. 'Bizleri yetim, garip bırakmayıp . Bizleri abisiz bırakmayıp. Şehit çocuklarını babasız bırakmayıp ' istifa etmediği içinde kendisine ayrı teşekkür ediyoruz 

Süleyman Soylu'nun biz şehit ve gazi aileleri olarak her yapmış olduğu çalışmanın sonuna kadar arkasındayız. Bu vatanın yetiştirmiş olduğu kahraman bir evladıdır.

Sayın Bakanımız bu memlekette terörle mücadeleyi çok güzel bir şekilde yürüten bizlerin hissiyatını ve hassasiyetlerini dikkate alan en değerli bakanlarımızdan birisidir. Bizde bakanımızın söylemlerine katılıyoruz. Çünkü bizim bu vatan  evlatlarımızı babalarımızı  bu uğurda şehit verdik. Gazi olduk. Bu memlekette teröriste terörist demeyi herkes bilecek ve öğrenecek. 

Bizim şehitlerimiz bu vatan için bu bayrak için bu ülke için hiç korkmadan canlarını ortaya koyarak şehit oldular. 

 Başkan Ferhat Tüzün bu millet onun ferasetliği ve kahramanca çalışmasının arkasındadır ve her zaman da arkasında olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=