Lütfen bekleyin..



Bakan Soylu Batman'da güvenlik toplantısına katıldı

04 Nisan 2021, 20:40 - Okunma: 1291

İç işleri bakanı Süleyman Soylu bir dizi ziyaret ve güvenlik toplantısına katılmak üzere dün Batmana geldi. İlk olarak Batman Valiliğini ziyaret ederek şeref defterini imzalayan Bakan Soylu Vali Hulusi Şahin’den brifing aldı. Daha sonra Güvenlik toplantısına katılan İç işleri Bakanı Süleyman Soylu bir süre toplantıda kaldıktan sonra programını erken bitirerek Batman’dan ayrıldı. Basına kapalı

 gerçekleştirilen toplantıya, İçişleri Bakan yardımcıları Muhterem İnce ve Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Hulusi Şahin, Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Fuat Güney, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve diğer yetkililer katıldı. 

BİLDİRİ YAYINLAYAN EMEKLİ AMİRALLERE SERT TEPKİ 

Toplantıda terörden asayişe, uyuşturucu ve gündemde bulunan tüm asayiş konuları değerlendirildi. Bakan Soylu toplantı öncesinde yaptığı açıklamada Montrö ile ilgili bildiri yayımlayan 103 emekli amirale çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu gazetecilere yaptığı konuşmasında, “Biz böylelerini çok gördük. Bağımlı yaşamaya alışkın olanlar. Öğretilmiş çaresizlikleriyle eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar.

Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazdırlar, milleti bilmezdirler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler.Bu kalıntılar ya doğal olarak seleksiyona uğrarlar, tarihe ve doğaya karışıp giderler ya da temizlenirler. Büyüyen, güçlü Türkiye olarak tam bağımsızlık sevdamızdır. Bütün mücadelemizi de bunun için gerçekleştiriyoruz. Sabrımızı zorlamasınlar. Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, milletimize, tarihimize, medeniyetimize bağlıyız ve sadığız. Ve biz buradayız.İşlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu tip çapaklar çıkacak mı? Maalesef geçmiş hastalıkların sirayet ettiği bazı durumların olduğunu görüyoruz. Görevimiz çapakları temizlemektir.”dedi. 

Bakan Soylu ayrıca “Cumhuriyet tarihimizin en güçlü noktasında, tüm ilgi alanlarımızı etki alanlarına döndürüyoruz, tam hukuk dönemi içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atılan adımlar, elde edilen başarılar düşmanlarımızı ve vesayetçileri çaresiz bırakıyor, hatta fitneye itiyor, hatta çatlatıyor, Türkiye'ye karşı yapabileceklerinde de etkisiz hale getiriyor.”dedi. 

Bakan Yardımcısı Ersoy Özel Harekat Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Toplantının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, özel harekat polislerimiz ile yemekte bir araya geldi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=